Op zaterdag 7 september kan je de Hopduvelfeesten op een bijzondere manier beleven vanuit ‘t Vagevuur, bestaande uit 3 zones: het VIP-terras, de Bubble Bar, & het Hopduvelrestaurant.
VIP-TERRAS
Vanop het VIP-terras, dat uitzicht geeft op het podium, heb je een uniek zicht op de artiesten en het feestplein. Dichtbij maar bijzonder relax. Zo heb je de Hopduvelfeesten nog niet beleefd!
Het VIP-terras is toegankelijk tussen 18.00 uur en 01.00 uur.
BUBBLE BAR
Op het gelijkvloers kan je traditiegetrouw terecht in de Bubble Bar voor een hemels bordje met bubbels of exclusieve Italiaanse en Franse wijnen van onze partner Chateaux Vini.
Formule Bubble-bar + VIP-terras: € 20 Toegang tot beide zones, inclusief 2 glazen bubbels Steeds te combineren met een zaterdag- of weekendticket De Bubble-bar is toegankelijk tussen 18.00 uur en 01.00 uur
Nieuw :
HOPDUVELRESTAURANT
Voeten onder tafel en samen lekker genieten. Maak je avond in VIP-zone compleet en boek je plaatsen in het Hopduvelrestaurant!
Formule Hopduvelrestaurant + Bubble Bar + VIP-terras: € 97 Toegang tot alle zones, inclusief 1 glas bubbels + menu + koffie Steeds te combineren met een zaterdag- of weekendticket Het Hopduvelrestaurant is toegankelijk van 18.00 uur tot 22.00 uur.
FINGERFOOD OP
TAFEL
Humus van zoete aardappel & pompoen
Gegrild Libanees brood – Tuinkruidenolie – Zaätar
Chips van vergeten groenten
Pastinaak – Rode biet – Paarse wortel
Huisgemarineerde zalm gravad lax
Quinoasalade – Karnemelk – Dille structuren – Mierikswortel
OF
Canneloni van rundscarparccio
Pesto salie en walnoot – Ruccola – Truffelmayonaise
OF
Huisgemarineerde knolselder
Quinoasalade - Karnemelk - Dille structuren - Mierikswortel
HOOFDGERECHT
Parelhoenfilet “label rouge”
Structuren van bloemkool – Pomme Anna – Fine champagnesaus
OF
Op de velkant gebakken zeebaarsfilet
Risotto met groene asperges – Babyspinazie – Champagneroomsaus – Limoen
OF
Gegrilde Berloumi
Risotto met groene asperges - Babyspinazie - Saus van kerstomaten - Limoen
Hazelnootmousse
Chocoladecaramelcreme – Gekarameliseerde pecannoot – Brownie – Blauwe bes