HOPDUVEL BLOG

Maak kennis met de Hopduvelkaart

Aankopen aan de drank- en eetstanden doe je voortaan met een Hopduvelkaart. Deze kaart kan je bekomen aan een hOPLAADPUNT, tussen de togen en het Duveldroomschip.

Opladen kan op 2 manieren :

- je scant de QR-code van je Hopduvelkaart, je selecteert een bedrag om je kaart op te laden en je betaalt met je bank-app

- je begeeft je naar een hOPLAADPUNT, tussen de togen en het Duveldroomschip, waar je je kaart oplaadt via Bancontact of via cash.

Voor het gebruik van de Hopduvelkaart wordt éénmalig een kost aangerekend van € 0,50, die je betaalt als je de kaart voor de eerste keer oplaadt. Eenmaal je kaart is opgeladen, kan je deze gebruiken aan de drank- of eetstanden. Je kan dezelfde kaart gedurende de 3 festivaldagen gebruiken.

Je saldo checken?
Scan de QR-code van je Hopduvelkaart om je saldo te checken. Je kan ook aan de bar of aan een hOPLAADPUNT op het plein je saldo checken.

Inruilen oude jetons
Oude witte jetons kunnen (enkel deze editie) ingeruild worden voor krediet op je betaalkaart en dit aan een hOPLAADPUNT. Bij de terugbetalingsaanvraag van je restsaldo, kan dit gedeelte van je krediet niet teruggevorderd worden.

Terugbetaling
Vanaf dinsdag 10 september tot en met maandag 23 september kan je een terugbetaling aanvragen door de QR-code op je betaalkaart te scannen met je camera-app. Hierbij worden geen kosten in rekening gebracht en recupereer je het volledige restsaldo.

Danku! We hebben je aanvraag goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Huinegem 2-4
1730 Asse
info@hopduvel.be
Developed by